• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 1
  • 73 m2
  • Floor: 6

Apartament 1+1 në shitje në Golem

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 72.56 m2 dhe sipërfaqe neto prej 63.77 m2

Pozicionohet në katin e VI-të të një pallati në fazë ndërtimi (Karabina)

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi të përbashkët, një dhomë gjumi, tualet dhe dy ballkon.

Apartamenti ndodhet shumë pranë detit

Mundësi shumë ë mirë investimi për airbnb

Cmimi i shitjes 980 euro/m2

Totali 73755 euro

ID : PRO6470
Address: Bonita Resort
City: Durrës
Zone: Golem
Price:73,755 €
Area: 73 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Floor: 6

Similar Properties

Golem, apartament 1+1 në shitje

Durrës, Golem
67,870 €
ID: PRO6784 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 61.7 m2 Floor: 2

Golem, 1+1 apartment for sale

Durrës, Golem
81,070 €
ID: PRO6782 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 73.7 m2 Floor: 2

West Coast Golem, one bedroom apartment for sale

Golem, Golem
60,000 €
ID: PRO6745 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 52.11 m2 Floor: 2