• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 19830 m2

Shitet toke në ''Vilë Bashtovë'' në Kavajë

Toka ka një siperfaqe prej 19830 m2

Ndodhet në një zonë shumë të mire dhe akoma e pa shfrytezuar dhe populluar

Toka ndodhet vetem 3 km nga bregdeti

E pajisur me certifikate pronesie dhe eshte nje mundesi shume e mire dhe e sigurt investimi ne te per ndertesa rezidenciale, si Komplekse Vilash apo Hotele dhe Rezorte Turistike

Cmimi 15 euro/m2

Cmimi total 297450 euro

ID : PRO4132
Address: Kavajë
City: Kavajë
Zone: Kavajë
Price:297,450 €
Area: 19830 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0