• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 0
  • 1000 m2
  • Floor: 1

Jepet toke për shitje në ''Mjull Bathore''.
Toka ndodhet në Mjull Bathore Sauk, në një zonë shumë të mirë të Tiranës.
Ka nje siperfaqe bruto prej 1000 m2 dhe gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie.
Cmimi 110 euro/m2
Cmimi 110.000 euro

ID : PRO3564
Address: mjull bathore
City: Tirana
Zone: Mjull-Bathore
Price:110,000 €
Area: 1000 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 0
Floor: 1