• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 0
  • 1000 m2
  • Floor: 1

Toke ne shitje në ‘’Mjull Bathore’’.
Toka ndodhet në Mjull Bathore Sauk, në një zonë shumë të mirë të Tiranës.
Ka nje siperfaqe bruto prej 1000 m2 dhe gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi 110 euro/m2
Cmimi 110.000 euro

ID : PRO3564
Address: mjull bathore
City: Tirana
Zone: Mjull - Bathore
Price:110,000 €
Area: 1000 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 0
Floor: 1