• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 1
  • 71 m2
  • Floor: 1

Apartament 1+1 në shitje në “Tirana Entry II” Kthesa e Kamzës

Apartamenti ka një sipërfaqe prej 71.2 m2 bruto dhe 59.8 m2 neto

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon.

Ndodhet në katin e I-rë të një objekti në fazë ndërtimi

Objekti ndodhet prane terminalit hekurudhor dhe te autobuzave, perballe Casa Italias.

Kompleksi me godina banimi dhe sherbimi duke perfshirë dhe hoteleri dhe institucione bankare e shëndetësore, me standarde të larta dhe bashkëkohore.

Ndodhet në një nyje të rëndesishme kominikimi midis Durrësit, Tiranës dhe pjesës veriore, Kamëz, etj. Rruga kryesore e lidh sheshin me qendrën e Tiranës, në vijë të drejtë, nëpërmejt rrugës së Durrësit.

Cmimi i shitjes 1000 euro/m2

Totali 71200 euro

ID : PRO6281
Address: Kthesa e Kamzes
City: Tirana
Zone: Kthesa e Kamzes
Price:71,200 €
Area: 71 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Floor: 1

Similar Properties

Apartament 2+1 në shitje në “Tirana Entry II” Kthesa e Kamzës

Tirana, Kthesa e Kamzes
79,887 €
ID: PRO6310 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 85.9 m2

Two bedroom apartment for sale in "Tirana Entry II" Kthesa e Kamza

Tirana, Kthesa e Kamzes
79,000 €
ID: PRO6295 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 88 m2 Floor: 2

Apartament 2+1 në shitje në Residencën “Akses Tirana”

Tirana, Kthesa e Kamzes
126,900 €
ID: PRO6289 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 117.50 m2 Floor: 3