• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 1
  • 70 m2

Dhomë frigoriferike me qira në “Vorë”

Ambienti ka nje siperfaqe trualli prej 250 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 70 m2

Hapsira e saj është mëse e përshtatshme për ushtrimin e aktivitetit ftohës.

Dhoma është me panelë sanduic

Disponon dhe një ambient zyrash

Cmimi i qirasë 650 euro/muaj

ID : PRO6077
Address: Vore
City: Tirana
Zone: Vorë
Price:650 €
Area: 70 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 1

Similar Properties

Warehouse for rent in Vore

Vorë, Vorë
2,900 € / Month
ID: PRO6666 Area: 800 m2

Kapanon me qira në rrugën dytësore Vorë-Marikaj

Vorë, Vorë
1,000 € / Month
ID: PRO6464 Baths: 1 Area: 300 m2

Kapanon me qira në “Vore”

Vorë, Vorë
4,000 € / Month
ID: PRO6448 Area: 1000 m2