• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 12000 m2

Tokë në shitje në “Petrelë”

Toka ka një sipërfaqe prej 12000 m2

Ndodhet në një zonë mjaft të qetë të Tiranës dhe që po zhvillohet dita ditës

Mund të përdoret për ndërtim vilash

Pozicionohet buzë rrugës

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 70 euro/m2

Total 840000 euro

ID : PRO4948
Address: Petrele
City: Tirana
Zone: Petrelë
Price:840,000 €
Area: 12000 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for sale in "Petrelë"

Tirana, Petrelë
325,000 €
ID: PRO4917 Area: 5000 m2