• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 12000 m2

Tokë në shitje në “Farkë”

Toka ka një sipërfaqe prej 17000 m2 dhe ndodhet në Farkë, në një ndër zonat më të qeta dhe atraktive të Tiranës.

Mund të përdoret për ndërtim vilash

Pozicionohet buzë liqenit

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 70euro/m2

Total 840000 euro

ID : PRO4894
Address: Farke e Vogel
City: Tirana
Zone: Farke e Vogel
Price:840,000 €
Area: 12000 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for sale overlooking Lake Farkes, near Helen Park!

Tirana, Farke e Vogel
130,000 €
ID: PRO4705 Area: 1000 m2

Land for sale in "Farka"

Tirana, Farke e Vogel
2,640,000 €
ID: PRO4597 Area: 22000 m2

Land for sale in "Farka"

Tirana, Farke e Vogel
880,000 €
ID: PRO4596 Area: 8000 m2