• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 2
  • 170 m2

Lokal me qira ne “Rrugen e Kavajes”

Ambjenti eshte i arreduar dhe i investuar, aktualisht është në gjendje pune.

Ka një sipërfaqe prej 170 m2

Ndodhet ne nje zone te populluar me aktivitet te lartë poshë nje pallati te ri të mire-administruar buze rruges kryesore

Lokali ka nje klientel të rregullt te ngritur prej shume vitesh

Cmimi 1800 euro/muaj

ID : PRO4276
Address: Rruga e Kavajes
City: Tirana
Zone:
Price:1,800 €
Area: 170 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 2