• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 9600 m2

Tokë në shitje në “Bathore”

Shitet tokë me sipërfaqe 9600 m2 në fund te “Bathores”

Ka nje gjtaesi prej 350 m, gjeresi 70 m2 nga balli I rruges dhe gjeresi 20 nga fundi i tokes

Momentalisht jane te mbjella 200 rrenje ullinj

Toka mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, duke patur favor vendin në të cilën ndodhet

Eshte e pajisur me certifikate pronesie

Cmimi i shitjes 25 euro/m2

Cmimi total 240.000 euro

ID : PRO4120
Address: Bathore
City: Tirana
Zone: Kamëz
Price:240,000 €
Area: 9600 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0