• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 1
  • 30 m2
  • Floor: 9

Jepet me qira ditore dhe mujore garzoniere tek ‘’Rruga e Kavajës’’.
Garzonierja është e mobiluar në mënyrë bashkëkohore me pajisje terësisht të reja. Ndodhet në katin e IX-të të një ndërtimi, me një sipërfaqe prej 30 m2. Garzoniera pozicionohet ne një vënd strategjik, ndodhur në një pallat të ri me dalje direkte në rrugën kryesore. Godina disponon edhe në një post parkingu që nuk përfshihet në cmim, gjithashtu survijohet me kamera sigurie dhe roje. Në cmim përfshihet ujë+drita+internet, gjihashtu edhe pastrimi. Cmimi është varësi të kohëzgjatjes së klientit.
Cmimi 30 euro/nata

ID : PRO3514
Address: rruga e kavajes
City: Tirana
Zone: Rruga e Kavajes
Price:30 €
Area: 30 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1
Floor: 9
Google Maps