• Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • 125 m2
  • Floor: 2

Zyrë me qira në "Rrugën e Elbasanit"

Ambjenti ka një siperfaqe prej 125m2

Organizohet në dy ambjent pune me ndarje ,

Pozicionohet në katin dyte të një pallati të ri në një nga rrugët më të frenkuentuara.

I përshtatshëm për zyra, klinika dhe profile të tjera biznesi.

Ne cmime eshte I perfshire dhe nje poste parkimi

Cmimi i qirasë 1000 euro/muaj

ID : PRO6264
Address: rruga elbasanit
City: Tirana
Zone: Rruga e Elbasanit
Price:1,000 €
Area: 125 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Floor: 2

Similar Properties

1+1 apartment for rent in Elbasani street

Tirana, Rruga e Elbasanit
400 € / Month
ID: PRO5909 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 70 m2 Floor: 2

Two room apartament for rent near \"7 Xhuxhat\"

Tirana, Rruga e Elbasanit
400 € / Month
ID: PRO522 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 90 m2 Floor: 9

Two room apartment for rent in Elbasani Street

Tirana, Rruga e Elbasanit
350 € / Month
ID: PRO531 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 97 m2 Floor: 2