• Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • 104 m2
  • Floor: 4

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 103.7 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 87.1 m2.

Ndodhet në katin IV-të të objektit.

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi,njw tualet dhe ballkon

Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese.

Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave.

Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes.

Cmimi i shitjes 1400 euro/m2

Totali 145180 euro

ID : PRO6254
Address: Aura, rruga Dritan Hoxha
City: Tirana
Zone: Rruga Dritan Hoxha
Price:145,180 €
Area: 104 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Floor: 4

Similar Properties

Two bedroom apartment for sale in Colonnade Residence

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
159,225 €
ID: PRO6524 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 96.5 m2 Floor: 5

Apartament 1+1 në shitje në Kompleksin E88

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
105,287 €
ID: PRO6472 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 81 m2 Floor: 7

Ambient biznesi në shitje në Colonnade Residence rruga Dritan Hoxha

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
170,750 €
ID: PRO6463 Baths: 1 Area: 68 m2 Floor: 1