• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 1
  • 57 m2

Ambient biznesi në shitje ne “Residencen Mirabella”

Ambient ka një sipërfaqe prej 56.95 m2

Ndodhet në katin 0 të objektit

Kompleksi është ndërtim i ri dhe punimet janë tepër cilësore, i pozicionuar në një zonë lehtësisht të aksesueshme me të gjitha facilitetet jetësore pranë, gjithashtu eshte nje zone e re rezidenciale me rreth 10 pallate te reja ku mund te ofrohen shume sherbime dhe social komunitare.

Në cilësinë e ndërtimit ndikojnë materialet që janë përdorur dhe teknologjitë e reja të ndërtimit, si në realizimin e rifiniiturave, ashtu edhe në realizimin e shtresave hidro-izoluese, realizimin e murit dopio që ndan apartamentet midis tyre dhe me ambjentin e jashtëm.

Rezidenca ndodhet në një nga zonat më të aksesueshme të Tiranës, pranë oxhakut, tek ish Fusha e Beksave, prane qendres spitalore QSU-T. Rruga Kongresi Manastirit , Gjimnazi Andon Zako Cajupi

Cmimi i shitjes 3500 euro/m2

Totali 199325 euro

ID : PRO6057
Address: Mirabella Residences
City: Tirana
Zone: Oxhaku
Price:199,325 €
Area: 57 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 1

Similar Properties

Service premises for sale at "Mirabella Residences", Oxhaku

Tirana, Oxhaku
Contact for price
ID: PRO5817 Baths: 1 Area: 64 m2