• Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 2
  • 126.4 m2
  • Floor: 1

Apartament 2+1 në shitje tek Kompleksi Aura, rruga “Dritan Hoxha”

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 126.4 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 107.1 m2.

Ndodhet në katin I –rë banim i objektit

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon

Orientimi i apartamentit është Veri

Apartamenti është në fazë ndërtimi (Karabina-Tullë)

Aura projekt ambicioz multifunksional i cili ka në thelb realizimin e një hapësire banimi me një cilesi të lartë jetese.

Dallojnë 7 godina me 2 ashensorë të dedikuar, sistem multisplit me ngrohje dhe ftohje qendrore, vetrata të mëdha duke lejuar ndriçimin e plotë të godinave.

Projekti ka për synim ringjalljen e zones ku po ndertohet, duke përmirësuar cilesinë e jetesës nëpermjet hapësirave rekreative, infrastruktures dhe hapësirave të dedikuara për biznes.

Cmimi i shitjes 1100 euro/m2

Totali 139040 euro

ID : PRO5323
Address: Aura, rruga Dritan Hoxha
City: Tirana
Zone: Rruga Dritan Hoxha
Price:139,040 €
Area: 126.4 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Floor: 1

Similar Properties

Two bedroom apartment for sale at Aura Complex

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
124,630 €
ID: PRO5521 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 113 m2 Floor: 7

One bedroom apartment for sale at Complex E88

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
89,100 €
ID: PRO5490 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 78.85 m2 Floor: 3

Two bedroom apartment for sale in "Aura Complex" Laprakë

Tirana, Rruga Dritan Hoxha
132,720 €
ID: PRO5449 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 111 m2 Floor: 2