• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 5
  • 240 m2

Vilë më qira në “Rrugën e Durrësit”

Vila organizohet në tre kate, një magazinë dhe ka një sipërfaqe prej 240 m2

Secili kat është open space dhe mund të përshtatet në bazë të kërkesave të klientevë

Ndodhet pranë rrugës kryesore, vetëm 30 m nga hyrja e Bllokut të Ambasadave

Vila gjithashtu mund të jepet e mobiluar

Cmimi i qirasë 2800 euro/muaj

ID : PRO5246
Address: Blloku i Ambasadave
City: Tirana
Zone: Rruga e Durresit
Price:2,800 €
Area: 240 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 5
Besart Vogli