• Bedrooms: 3
  • Bathrooms: 2
  • 210 m2

Vilë me qira në rrugën “Muhamet Gjollesha”

Vila ka një sipërfaqe ndërtimi prej 210 m2

Oborri ka vënd parkimi për dy makina

Vila ka përbëhet nga 2 kate

Kati përdhe ka një sipërfaqe prej 65 m2 dhe organizohet në një sallon, ambient gatimi dhe tualet

Kati i I: Ka sipërfaqe prej 145 m2 dhe organizohet në tre dhoma gjumi, tualet dhe ballkon

Katet komunikojnë përmes shkallëve të brëndshme të cilat janë në formë rrethore dhe kanë shumë dritë.

Vila mund të jepet e mobiluar për banim ose bosh për zyra

ID : PRO4701
Address: Rruga Muhamet Gjollesha
City: Tirana
Zone: Rr. "Muhamet Gjollesha"
Price:1,300 €
Area: 210 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2