• Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • 75 m2
  • Floor: 5

Apartament 2+1 me qira pranë “Zogut të Zi”

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma, një tualet dhe ballkon

Ka një sipërfaqe prej 75m2 dhe ndodhet në katin e V-të

Apartamenti është i pajisur me të gjitha orenditë e nevojshme

Ndodhet në një zonë mjaft të mirë

Cmimi i qirasë 350 euro/muaj

ID : PRO4689
Address: Ring Center
City: Tirana
Zone: Prane Zogut te Zi
Price:350 €
Area: 75 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Floor: 5

Similar Properties

Three bedroom apartment for rent near the Mosaic of Tirana

Tirana, Prane Zogut te Zi
340 € / month
ID: PRO4732 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 110 m2

2 + 1 apartment for rent at "Zogu I Zi", near "Ring Center"

Tirana, Prane Zogut te Zi
700 € / month
ID: PRO4576 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 120 m2

One bedroom apartment for rent near "Zogu i Zi"

Tirana, Prane Zogut te Zi
400 € / month
ID: PRO4513 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 60 m2