• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 24 m2

Parkim ne shitje pranë “Vasil Shanto”

Shitet post parkimi prane “Vasil Shantos” prane Ish Kesh-it

Ka nje siperfaqe prej 23.50 m2

Ndodhet ne katin -1 te nje pallati te ri

Mund te perdoret gjithashtu si magazine dhe ka mbyllje me qepen

Cmimi 14.000 euro

ID : PRO4282
Address: Vasil Shanto
City: Tirana
Zone: Pranë Vasil Shantos
Price:14,000 €
Area: 24 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0