• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 4500 m2

Shitet toke me siperfaqe 4500 m2 ne nje zone shume te mire prane Tegut. Toka eshte ullishte ndodhet ne koder e pajisur me certifikate pronesie. Toka eshte e investuar me kanalizime, rruge dhe linje uji e gatshme per cdo lloj investimi.
Cmimi I shitjes 100 euro/m2

ID : PRO3956
Address: Mjull- Bathore
City: Tirana
Zone: Mjull-Bathore
Price:Contact for price
Area: 4500 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for sale in Mjull-Bathore

Tirana, Mjull-Bathore
200,000 €
ID: PRO3958 Area: 940 m2

Land for sale in Mjull Bathore

Tirana, Mjull-Bathore
130,000 €
ID: PRO3955 Area: 1380 m2

Jepet toke për shitje në ''Mjull Bathore''.

Tirana, Mjull-Bathore
110,000 €
ID: PRO3564 Rooms: 1 Area: 1000 m2