• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 1
  • 65.4 m2

Shitet katër apartamente 1+1 te kompleksi “Fiori di Bosco”
Apartamenti i I-rë ka nje siperfaqe bruto prej 65.4 m2, siperfaqe neto 58.9 m2 dhe ndodhet ne katin e IX-të
Apartamenti i II-të ka sipërfaqe bruto 71 m2 dhe siperfaqe neto 63 m2, ndodhet ne katin e VII-të
Apartamenti I III-të ka siperfaqe bruto 65.4 m2 dhe siperfaqe neto 58.9 m2, ndodhet ne katin e VI-të
Apartamenti IV-të ka siperfaqe bruto 66.7 m2 dhe siperfaqe neto 60 m2, ndodhet ne katin e IV-të
Fiori di Bosco eshte nje nder komplekset me te mira te kryeqytetit afër qendrës së kryeqytetit, i arritshëm nga tre akse kryesore rrugore, por i mbrojtur maksimalisht nga zhurma dhe pluhuri; me një arkitekturë bashkëkohore dhe ekologjike, midis një pylli të gjelbër dhe freskisë. Kompleksi siguron 24/7 siguri dhe administrim.
Hapësira për ambiente të tilla si Supermarket, qendër fitnesi, SPA si dhe ambiente argëtimi për fëmijë dhe prindër. Parkim i siguruar për secilën familje në katin -1 dhe parkim në rregullimet e jashtme
Ndërtesa rezidenciale luksoze, të ndërtuara sipas standardeve evropiane.
Teknologjia e re e ndërtimit për të rritur efikasitetin termik vlerësuar A3. Fasada e ventiluar dhe xhami termik
Izolimi akustik i mureve rrethues të secilës njësi banimi me lesh xhami / polistiren
Vendndodhja strategjike, pranë qendrës së kryeqytetit dhe akseve kryesore të trafikut
Cmimi I shitjes 1250 euro/m2

ID : PRO3948
Address: Fiori di bosco
City: Tirana
Zone: Don Bosko
Price:Contact for price
Area: 65.4 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 1

Similar Properties

One bedroom apartment for sale in "Don Bosko"

Tirana, Don Bosko
55,000 €
ID: PRO4061 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 47 m2

Two bedroom apartment for sale in Don Bosko area

Tirana, Don Bosko
85,000 €
ID: PRO4046 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 104 m2

Shitet apartament 2+1 ne "Don Bosko"

Tirana, Don Bosko
93,000 €
ID: PRO4014 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 102 m2