• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 387 m2

Shitet tokë me sipërfaqe 387 m2 ne Laprakë. Toka ndodhet në një zone shumë te mire dhe mjaft te kerkuar. Eshtë një mundësi ideale investimi, mund të përdoret për ndërtim pallatesh ose dhe per biznese te tjera. Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor. Cmimi I shitjes 150.000 euro

ID : PRO3913
Address: laprake
City: Tirana
Zone: Laprake
Price:150,000 €
Area: 387 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for investment for sale in "Lapraka"

Tirana, Laprake
230,000 €
ID: PRO4023 Area: 357 m2