• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 600 m2

Shitet tokë me siperfaqe 600 m2 në Bathore. Toka ka planmetri te rregullt dhe nje pozicionim fantastik. Mund te perdoret per ndertim shtepie ose per biznes pasi ndodhet buzë rrugës kryesore. Toka eshte e pajisur me certefikat pronesie. Cmimi I shitjes 25000 euro

ID : PRO3907
Address: kamez
City: Kamëz
Zone: Kamëz
Price:25,000 €
Area: 600 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for sale in Kamez.

Kamëz, Kamëz
25,000 €
ID: PRO3900 Area: 300 m2

Tokë në shitje në Kamëz

Kamëz, Kamëz
55,000 €
ID: PRO3899 Area: 700 m2

Land for sale Kamza.

Kamëz, Kamëz
45,000 €
ID: PRO3894 Area: 800 m2