• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 700 m2

Shitet tokë me siperfaqe 700 m2 në rrugën “Berisha” në Kamëz. Toka ka planmetri te rregullt dhe nje pozicionim fantastik. Mund te perdoret per ndertim shtepie ose per biznes pasi nodhet vetem 3 minuta nga qendra e Kamzes. Toka eshte e pajisur me certefikat pronesie. Cmimi I shitjes 55.000 euro

ID : PRO3899
Address: kamez
City: Kamëz
Zone: Kamëz
Price:55,000 €
Area: 700 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Tokë në shitje në Kamëz

Kamëz, Kamëz
25,000 €
ID: PRO3907 Area: 600 m2

Land for sale in Kamez.

Kamëz, Kamëz
25,000 €
ID: PRO3900 Area: 300 m2

Land for sale Kamza.

Kamëz, Kamëz
45,000 €
ID: PRO3894 Area: 800 m2