• Bedrooms: 2
  • Bathrooms: 1
  • 85 m2

Arlis Ndertim është i perbere nga godina banimi, shërbimi dhe hotelerie 2, 8, 9, 10 dhe 12 kate me 2 kate parkim nëntokë. Kjo zonë po zhvillohet me hapa të shpejtë, sidomos vitet e fundit, si një zonë rezidenciale me të gjitha facilitetet dhe shërbimet që shoqërojnë qëndrat e banuara.
Apartamenti është I organizuar në dy dhoma te medha, por është I kthyer në tre dhoma me hapsire te konsiderueshme, tualet dhe ballkon. Ka një sipërfaqe bruto prej 85 m2 dhe 75 m2, dhe ndodhet në katin e VIII-të. Ambejnti jepet për zyra por edhe për banim.
Cmimi 550 euro/muaj + 40 euro mirmbajtje

ID : PRO3897
Address: rruga e kavajes
City: Tirana
Zone: Rruga e Kavajes
Price:550 €
Area: 85 m2
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1

Similar Properties

Two bedroom apartment for rent in "Kavaja Street"

Tirana, Rruga e Kavajes
480 € / month
ID: PRO4113 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 105 m2

Super 2 + 1 apartment for rent in Kavaja Street, near “Globe” center

Tirana, Prane Globe, Rruga e Kavajes
400 € / month
ID: PRO2958 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 105 m2

Two bedroom apartment for rent in "Kavaja Street"

Tirana, Rruga e Kavajes
450 € / month
ID: PRO4069 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 87 m2