• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 3
  • 540 m2

Ne qender jepet me qira ambient komercial.
Ambjenti ndodhet ne katin e -1, me fasade te ventiluar. Ka nje siperfaqe prej 540 m2, por mund te jepet edhe ambjenti tjeter qe ka te njejten siperfaqe. Ambjenti ndodhet me nje lokacion fantastik, krijon mundesi perfekte brandimi per biznesin tuaj. Ambienti ka punime shume cilesore si ne rrjetin elektrik dhe te kondicionimit. Ambienti te krijon imazhin ideal dhe suksesin e garantuar per cdo profil biznesi. Cmimi 1.500.000 euro
Cmimi per qira 8000 euro/muaj

ID : PRO3569
Address: Qender
City: Tirana
Zone: Qender
Price:8,000 €
Area: 540 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 3

Similar Properties

Shop for rent near the Center

Tirana, Qender
250 € / month
ID: PRO4228 Baths: 1 Area: 16 m2

Shop for rent near the Center

Tirana, Qender
210 € / month
ID: PRO4227 Baths: 1 Area: 14 m2

Premises for sale or rent at Twin Towers in the center of Tirana.

Tirana, Qender
2,000 € / month
ID: PRO3652 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 130 m2