• Bedrooms: 1
  • Bathrooms: 0
  • 1000 m2
  • Floor: 1

Jepet toke për shitje në ''Mjull Bathore''.
Toka ndodhet në Mjull Bathore Sauk, në një zonë shumë të mirë të Tiranës.
Ka nje siperfaqe bruto prej 1000 m2 dhe gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie.
Cmimi 110 euro/m2
Cmimi 110.000 euro

ID : PRO3564
Address: mjull bathore
City: Tirana
Zone: Mjull-Bathore
Price:110,000 €
Area: 1000 m2
Bedrooms: 1
Bathrooms: 0
Floor: 1

Similar Properties

Land for sale in Mjull-Bathore

Tirana, Mjull-Bathore
200,000 €
ID: PRO3958 Area: 940 m2

Toke ne shitje ne “Mjull-Bathore”

Tirana, Mjull-Bathore
Contact for price
ID: PRO3956 Area: 4500 m2

Land for sale in Mjull Bathore

Tirana, Mjull-Bathore
130,000 €
ID: PRO3955 Area: 1380 m2