• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 5130 m2

Shitet Tokë në autostradën Tiranë- Durrës, në Vorë. Toka ndodhet buzë rrugës kryesore në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 5130 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie.
Çmimi 85 euro/m2
Cmimi total 436050 euro

ID : PRO3177
Address: Tirane- Durres
City: Tirana
Zone: Autostrada Tirane-Durres
Price:436,050 €
Area: 5130 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Land for sale on the highway "Tirana-Durres"

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
387,500 €
ID: PRO3975 Area: 3100 m2

Shitet truall 6400m2. Prane Autostrades Tirane-Durres rruge dytesore

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
650,000 €
ID: PRO1796 Area: 6400 m2

Tokë në shitje në autostradën Tiranë-Durrës

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
195,000 €
ID: PRO110 Area: 1500 m2