Advanced search

Properties

Shitet toke prane Vilave Amerikane

Tirana, Rruga Tre Vellezerit Kondi
90,000 €
ID: PRO1758 Area: 300 m2

Shitet toke 500m2 sebashku me shtepi te vjeter ne Shengjergj te Tiranes.

Tirana,
15,000 € / month
ID: PRO1731 Area: 500 m2

Shitet toke 12000 m2 ne zonen e Mulletit

Tirana, Mullet
65 €
ID: PRO1601 Area: m2

Shitet toke Qerret Golem

Tirana, Qerret Golem
299,000 €
ID: PRO1407 Area: 2300 m2

Shitet Toke ne Rrugen Him Kolli

Tirana, Rruga Myslym Shyri
154,000 €
ID: PRO1404 Area: 154 m2

Shitet toke me siperfaqe 2500 metra Borsh Sarande

Sarandë, Borsh
150,000 €
ID: PRO1400 Area: 2500 m2

Shitet toke ne MjullBathore, Sauk Tirane

Tirana, Mjull - Bathore
270,000 €
ID: PRO1397 Area: 1815 m2

Shitet toke ne Arapaj Durres

Tirana, Unaza e re
60,000 €
ID: PRO1396 Area: 1000 m2

Shitet toke Gjiri Lalzit

Tirana,
436,050 €
ID: PRO1389 Area: 8271 m2

Shitet toke tek Kryegjyshata

Tirana, Pasho Hysa
200,000 €
ID: PRO1388 Area: 1800 m2

Toke me qera dhe per objekt ndertimi, prane Hotel Baron

Tirana, Mjull - Bathore
1,550 € / month
ID: PRO1308 Area: 1550 m2

Shitet Toke pranë TEG-ut

Tirana, Lunder
100,000 €
ID: PRO1134 Area: 1000 m2