Advanced search

Properties

Vile 2- katëshe me qira te “Kodra Priftit”

Tirana, Kodra e Priftit
1,000 € / month
ID: PRO3989 Rooms: 5 Baths: 2 Area: 270 m2

Vile per qira dhe shitje prane “Teg”

Tirana, Mjull-Bathore
4,000 € / month
ID: PRO3986 Rooms: 3 Baths: 3 Area: 1000 m2

The first floor of a villa for rent in "Selitë"

Tirana, Selite
750 € / month
ID: PRO3985 Rooms: 3 Baths: 1 Area: 150 m2

Villa for rent near the Faculty of Economics

Tirana, Prane fakultetit ekonomik
2,000 € / month
ID: PRO3965 Rooms: 6 Baths: 5 Area: 565 m2

Villa for rent in block Selita

Tirana, Selite
1,500 € / month
ID: PRO599 Baths: 3 Area: 500 m2

3-storey villa for rent in the Paris Commune

Tirana, Komuna e Parisit
1,500 € / month
ID: PRO2098 Rooms: 8 Baths: 3 Area: 432 m2

For rent Villa in New Residence.

Tirana, Selite
2,000 € / month
ID: PRO1669 Rooms: 4 Baths: 3 Area: 250 m2

Villa for rent in "Little Farka"

Tirana, Farke
1,500 € / month
ID: PRO3959 Rooms: 3 Baths: 4 Area: 480 m2

It is a villa for rent near the US Embassy.

Tirana, Prane Drejtorise se Higjienes
1,500 € / month
ID: PRO2190 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 160 m2

Rent villa near TEG, in a residential complex

Tirana, Prane Teg
3,000 € / month
ID: PRO1912 Rooms: 3 Baths: 3 Area: 330 m2

Super vilë në shitje në “Kamëz”

Tirana, Kamëz
Contact for price
ID: PRO3951 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 209 m2

2-storey villa for sale in Institute

Tirana, Insitut
320,000 €
ID: PRO3946 Rooms: 4 Baths: 3 Area: 288 m2