Advanced search

Properties

Shitet duplex në bregdet në Gjirin e Lalzit

Tirana,
190,632 €
ID: PRO991 Rooms: 4 Baths: 2 Area: 159 m2

Shitet apartament në bregdet në Gjirin e Lalzit

Tirana,
190,155 €
ID: PRO989 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 127 m2

Apartament +Dyqan në shitje te rr."Idriz Dollaku"

Tirana,
70,000 €
ID: PRO983 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 92 m2

Shitet apartament 1+1 te Liqeni i Thatë

Tirana, Liqeni i Thatë
54,400 €
ID: PRO984 Baths: 1 Area: 68 m2

Apartament 3+1 me qira pranë Liqenit të Thatë

Tirana, Liqeni i Thatë
350 € / month
ID: PRO981 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 120 m2

Shitet apartament 2+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
89,200 €
ID: PRO963 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 112 m2

Shitet apartament 1+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
52,800 €
ID: PRO960 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 66 m2

Shitet apartament 2+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
86,400 €
ID: PRO962 Rooms: 2 Baths: 2 Area: 108 m2

Shitet apartament 1+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
66,800 €
ID: PRO959 Rooms: 1 Baths: 1 Area: 84 m2

Shitet dhe jepet me qira apartament 2+1 pranë Kopshtit Botanik

Tirana, Kopshti Botanik
350 € / month
ID: PRO958 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 89 m2

Shitet dhe jepet me qira apartament 2+1 pranë Kopshtit Botanik

Tirana, Kopshti Botanik
110,000 €
ID: PRO957 Rooms: 2 Baths: 1 Area: 89 m2

Shitet apartament 3+1 në Durrës

Vlorë,
136,800 €
ID: PRO955 Rooms: 3 Baths: 2 Area: 152 m2