• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 3
  • 900 m2

Kapanon në shitje në “Vaqarr”

Kapanoni ka një sipërfaqe trualli 1000 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 900 m2

Organiozhet në 3 kate ambient zyrash dhe kapanon

Është i gjithi i veshur me sistem kapot,

Gjithashtu është i investuar ne sistemin elektrik

Kapanoni është në ndërtim

Ambienti ka pozicion strategjik me vendndodhje shumë të mirë, i cili është i favorshëm për zhvillimin e bizneseve të llojeve të ndryshme.

Cmimi i shitjes 380.000 euro

ID : PRO4760
Adresa: Vaqarr
Qyteti: Tirana
Zona:
Cmimi:380,000 €
Sipërfaqja: 900 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 3