• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 1000 m2

Toke ne shitje ne “Kamez”

Ka nje siperfaqe prej 1000 m2

Ndodhet pas “Kajma Center” dhe ka akses ne rrugen kryesore


Eshtë e përshtatshme për ndërtimin banese ose magazine

Disponon certificate pronesie

Cmimi i shitjes 35.000

ID : PRO4160
Adresa: kamez
Qyteti: Tirana
Zona: Kamëz
Cmimi:35,000 €
Sipërfaqja: 1000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Toke ne shitje ne “Kamez”

Kamëz, Kamëz
85,000 €
ID: PRO4192 Sipërfaqja: 1000 m2

Tokë në shitje në “Bathore”

Tirana, Kamëz
240,000 €
ID: PRO4120 Sipërfaqja: 9600 m2

Tokë në shitje në Kamëz

Kamëz, Kamëz
25,000 €
ID: PRO3907 Sipërfaqja: 600 m2