• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 6500 m2

Shitet tokë në një zonë industriale te kthesa e Prushit.
Toka ndodhet në një zonë të aksesueshme pranë fshatit Prush. Eshtë e përshatshme për ndërtimin ndonjë magazine, kapanoni etj. Toka ndodhet në brezin e dytë të rrugës. Ka një siperfaqe prej 6500 m2 dhe është tokë arë.
Çmimi 80 euro/m2
Cmimi total 520000 euro

ID : PRO2480
Adresa: Fshati Prush
Qyteti: Tirana
Zona: Prush
Cmimi:520,000 €
Sipërfaqja: 6500 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0