Magazine, Komerciale, Biznes Me Qera

Shto Si Favorite

2600 €

Magazine me qira në Autostradën Tiranë-Durrës
Jepet me qira ambient shërbimi në Rrugën Nacionale Tiranë-Durrës.
Ambient ka një sipërfaqe prej 1300 m2 dhe alrtësi 6 m. Është i përshtatshëm për cdo lloj shërbimi.
Përvec magazinës ofrohen ambiente edhe për zyra.
Ambineti është i ndërtuar në formën e një magazine me punime shumë cilësore.
Ambienti jashtë magazinës është 1000 m2 dhe është i përshtatshëm për parkimin e automjeteve të tonazheve të ndryshëm.
Çmimi 2 euro/m2

Tipi: Magazine, Komerciale, Biznes Zona: Autostrada Tirane-Durres, Tirane Orientimi:
Çmimi: 2600 € Çmimi për m2: 2 € m2 Sipëfaqe: 1300 m2
Faza: Ndertim i RiKate Total: 1 Kati: 1
Tualete: 4Dhoma: Ngrohje:
Opsione:
Vizituar 935 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft