Magazine, Komerciale, Zyre, Biznes Me Qera

Shto Si Favorite

3550 €

Jepet magazine, zyra me qera në Autostradën Tiranë-Durrës
Jepet me qera zyra dhe magazinë në autostradën Tiranë Durrës. Ambenti përbëhet nga një ambient prej 800 m2 , me një lartësi prej 10-12 m2. Nuk ka asnjë kolonë, sipërfaqja është openspace. Ngjitur me këtë ambient ndodhet dhe nje ambient me sipërfaqe 250 m2, i cili është i pajisur me dy tualete dhe ka derë të madhe për tu kryer transporti i mallrave.
Bashkangjitur gjendet dhe një ambient prej 100 m2, i cili është totalisht i rikonstruktuar më së miri, me sistem ajrimi dhe kondicionimi.
Së bashku me këto ambiente ndodhen dhe ambiente për zyra me një sipërfaqe 160 m2 në total, të ndara ne disa dhoma dhe një kat i cili ka një sipërfaqe prej 160 m2 i cili është gjithashtu i ndarë në dhoma secila prej tyre ka një tualet.
Të gjitha ambientet e zyrave, kanë sistem ndricimi, ajrimi dhe kondicionimi funksional dhe janë tërësisht të rikonstruktuara.
E gjithë godina ka dhe vende parkimi rreth saj.
Cmimi për ambientet e magazinave është 3 euro/m2
Cmimi për ambientet e zyrave është 4 euro/m2
Ambientet jepen të ndara ose se bashku.

Tipi: Magazine, Komerciale, Zyre, Biznes Zona: Autostrada Tirane-Durres, Tirane Orientimi:
Çmimi: 3550 € Çmimi për m2: 3 € m2 Sipëfaqe: 800 m2
Faza: Ndertim i RiKate Total: 2 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje: Kondicioner
Opsione:
Vizituar 1915 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft