Magazine, Komerciale, Biznes, Truall Ndertimi Ne Shitje

Shto Si Favorite

60000 €

Shitet ambient në Gjirokastër
Shitet ambient shërbimi në hyrje të Gjirokastrës pranë rrugës që të çon te varrezat e dëshmorëve.
Ambienti ka nje sipërfaqe prej 40 m2 dhe është i rrethuar nga 200 m2 truall.
Është i përshatshëm për bar kafe pasi ndodhet mes gjelbërimit por njëkohësisht edhe në një vend të aksesueshëm.
Çmimi 60 000 euro

Tipi: Magazine, Komerciale, Biznes, Truall Ndertimi Zona: Lagjia "18 Shatori", Gjirokastër Orientimi:
Çmimi: 60000 € Çmimi për m2: 0 € m2 Sipëfaqe: 40 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Opsione:
Vizituar 797 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft