Toke, Truall Ndertimi Ne Shitje

Shto Si Favorite

171000 €

Shitet truall në Borsh

Shitet truall në Borsh 250 m larg detit. Trualli ka një sipërfaqe prej 1425 m2 dhe është i përshtatshëm për ndërtimin e një kompleksi vilash, hotel, ose resort.

Afërsia me detin dhe malin e bën ketë vend shumë të dëshiruar për ndërtimin e shtëpive pushuese.

Trualli është i pajisur me certifikatë pronësie.

Çmimi 120 euro/m2

Tipi: Toke, Truall Ndertimi Zona: Borsh, Sarande Orientimi:
Çmimi: 171000 € Çmimi për m2: 120 € m2 Sipëfaqe: 1425 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Opsione:
Vizituar 796 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft