Toke, Truall Ndertimi Ne Shitje

Shto Si Favorite

3000000 €

Shitet tokë në Lundër
Shitet tokë në Lunder, 500 m siper Qendres Tregtare TEG, me sipërfaqe 3000m2. Toka ndodhet në një zonë vilash dhe është e përshtatshme për ndërtim.
Çmimi 100 Euro/m2

Tipi: Toke, Truall Ndertimi Zona: Rr. "Kodra e Derhemit", Tirane Orientimi:
Çmimi: 3000000 € Çmimi për m2: 1000 € m2 Sipëfaqe: 3000 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Opsione:
Vizituar 918 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft