Apartament Me Qera

Shto Si Favorite

500 €

Apartament 3+1 me qira pranë Rezidencës "Kodra e Diellit"

Apartamenti ndodhet në qendër te Rezidencës "Kodra e Diellit" dhe është në katin e parë të banimit.
Apartamenti është i përbërë nga 3 dhoma (dy prej të cilave dhoma gjumi dhe njëra në funksionin e studios), një dhome ndenieje (e cila ka dy mjedise: ndenien dhe ngrënien) si dhe pjesën e gatimit (e cila ndahet nga dy të parat nga nje bibliotekë komunikuese për të lejuar depërtimin e ndriçimit. Gjithashtu apartamenti është i pajisur me dy banja (njëra nga te cilat në dhomën e gjumit matrimoniale dhe tjetra në hyrje të shtëpisë. Kjo e dyta paraprihet nga një parabanjë, e pajisur me rafte që shërbejnë për veshjet e stinëve të tjera si dhe për materiale të ndryshme shtëpiake.
Çdo dhomë është e pajisur me mobilim të mjaftueshëm për një familje me fëmijë. Dhoma që shërben si studio mund te përshtatet edhe si një dhomë e vogël gjumi, në rast se do të nevojitet.

Shtëpia është shumë mirë e ndiçuar dhe e pajisur me sistem ngrohjeje qëndrore, i cili është vetëm elektrik. Gjithashtu apartamenti ka edhe nje vendparkimi të mbuluar.


Pagesa mujore e mirëmbajtjes është rreth 40 euro në muaj dhe ajo përfshin : gjelbërimin, shërbimin e sigurisë, mirëmbajtjes së mjediseve të përbashkëta, etj.
Poshtë tij është një lokal familjar, me një kënd lojrash për fëmijë. Apartamenti dhe gjithë shkalla ku ai ndodhet ka montuar një filtër uji në hyrje, i cili e pastron ujin nga ngarkesat.

Në Rezidencë ofrohen shërbime mbështetëse të tilla si: supermarket, pishina (verore dhe dimërore), fitness, sallon bukurie, farmaci, fusha sportive, etj.

Çmimi 600 euro/muaj

Tipi: Apartament Zona: prane "Kodra e Diellit", Tirane Orientimi:
Çmimi: 500 € Çmimi për m2: 0 € m2 Sipëfaqe: 0 m2
Faza: Pallat i RiKate Total: 0 Kati: 2
Tualete: 2Dhoma: 3+1 Ngrohje: Ngrohje Qendrore
Opsione:
Vizituar 1172 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft