Biznes Ne Shitje

Shto Si Favorite

10000 €

Shitet biznes në Rrugën e Barrikadave pranë shk. “Sami Frashëri”
Shitet biznes call-center pranë gjimnazit “Sami Frashëri”, në Rrugën e Barrikadave. Ambienti ka një sipërfaqe 140 m2, ndahet në një sallë të madhe, një zyrë, një sallë informacioni, 2 tualete dhe dy ballkone. Ambienti ndodhet në katin e IV-tërt të një ndërtësë 9-katëshe. Salla e madhe ka 20 poste operatore dhe 2 supervizore. Ndërkohë është dhë mundësia për të shtuar dhe 25 postacione të tjëra. Ambienti ka një vit punë dhë mund të vazhdohet të punohet më të njëjtin NIPT.
Cmimi i biznesit 10 000 euro
Cmimi i qerasë mujore 400 euro

Tipi: Biznes Zona: Rruga e Barrikadave, Tirane Orientimi:
Çmimi: 10000 € Çmimi për m2: 0 € m2 Sipëfaqe: 0 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Nga : 09.06.2016, Vizituar 410 herë


Mundesuar nga NurSoft