Truall Ndertimi, Toke Bujqesore Ne Shitje

Shto Si Favorite

36000 €

Shitet truall ndërtimi në Shkozë
Shitet truall ndërtimi në Shkozë buzë rruge.
Trualli ka një sipërfaqe prej 300 m2 dhe është i përshtatshëm për ndërtimin e një vile.
Trualli është i pajisur me certifikatë pronësie.
Çmimi 120 euro/m2

Tipi: Truall Ndertimi, Toke Bujqesore Zona: Shkozë, Tirane Orientimi:
Çmimi: 36000 € Çmimi për m2: 120 € m2 Sipëfaqe: 300 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Nga : 07.04.2016, Vizituar 633 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft