Toke, Truall Ndertimi, Toke Bujqesore Ne Shitje

Shto Si Favorite

240000 €

Shitet truall në Dajt
Shitet truall ndërtimi në një zonë piktoreske larg zhurmave të kryeqytetit në Dajt.
Trualli ka një sipërfaqe prej 3000 m2.
Është i përshtatshëm për ndërtimin e një kompleksi vilash. Ndodhet pranë rrugës nacionale për në Dajt dhe ka akses të drejtpërdrejtë në rrugë kryesore.
Energjia elektrike dhe tubacionet e ujit të pijshëm janë të shtrira ne vend.
Është i pajisur me certifikatë pronësie.
Çmimi 80 euro/m2

Tipi: Toke, Truall Ndertimi, Toke Bujqesore Zona: Dajt, Tirane Orientimi:
Çmimi: 240000 € Çmimi për m2: 80 € m2 Sipëfaqe: 3000 m2
Faza: Kate Total: 0 Kati: 0
Tualete: 0Dhoma: Ngrohje:
Nga : 24.03.2016, Vizituar 773 herë


Prona Të Rekomanduara

Mundesuar nga NurSoft